Boligforening RH-El

Vedligehold af el-installationer & reparation af dørtelefon

RH-El tilbyder reparation af dørtelefon, vedligeholdelse af el-installationer og meget mere for boligforeninger i Storkøbenhavn.
Vær forberedt med en klar elektriker-aftale fra RH-El.

Kontakt os

Service eller reparation af dørtelefon?

Vi har mange års erfaring i servicering, installering samt reparation af dørtelefon af stort set alle mærker, i hele Storkøbenhavn.

Vi forhandler ligeledes dørtelefoner til lave priser – det gælder både ved udskiftning i hele andelsforeningen, eller ved udskiftning i en enkelt lejlighed.

Vi anbefaler bl.a. mærkerne Videx og Ritto, der begge er to gode bud på høj kvalitet til prisen – vi forhandler dog også mange andre mærker. Vores mange års erfaring gør os i stand til at rådgive om de bedste dørtelefoner i forhold til dit behov og budget.

Få et uforpligtende tilbud på levering, servicering eller montering af dørtelefoner i hele Storkøbenhavn

Ring og hør mere om priser på nye eller reparation af eksisterende dørtelefoner i din andelsforening ved at ringe på telefon 72 10 00 14, eller ved at sende os en besked i kontaktformularen.

Få en fast tilknyttet elektriker til din boligforening

Det er vigtigt at vedligeholde boligforeningens el-installationer. Ved større el-installationer eller reparationer i de tilknyttede lejligheder eller udenfor, er det ligeledes en god idé at have en fast aftale med et elektrikerfirma, der til enhver tid prioriteter opgaven og udfører et veludført el-arbejde.

RH-El beskæftiger 8 dygtige elektrikere, der alle er opdaterede på den nyeste viden. Vi har ligeledes mange års erfaring i el-service til boligforeninger i København, Hvidovre og resten af Storkøbenhavn, hvilket gør os til en god samarbejdspartner.

Med en fast elektriker-aftale er du sikret samme høje kvalitet hver gang, lave priser og hurtigere service.

El-service i boligforeninger inkluderer bl.a.:

  • Vedligehold af el-installationer i og udenfor de tilknyttede lejligheder
  • Montering og levering af alle nye el-installationer
  • El-tjek i forbindelse med til- og fraflytning
  • Support af foreningens datainstallationer
  • Levering, service og installering af dørtelefoner
  • Rådgivning om energibesparende tiltag

 

Ved et samarbejde med os, garanterer vi hurtig udrykning og faste lave priser, der tager udgangspunkt i jeres behov.

Er du interesseret i en aftale omkring el-service i din boligforening, eller vil du høre mere, er du velkommen til at ringe på telefon 72 10 00 14 eller ved at udfylde kontaktformularen.

Skriv til os

72 10 00 14