Om RH-El Aps

Tillid, kvalitet og god service til tiden

12 års erfaring

Medlem af TEKNIQ

Samler på glade kunder

Om os

RH-El er en alsidig virksomhed, der beskæftiger 6 dygtige medarbejdere. Vi udføre alt inden for el-teknik og el-installationer, og arbejder altid ud fra nøgleordene tillid, kvalitet og god service til tiden.

Vi er en SKS-kvalitetsstyret samarbejdspartner, der sætter kvalitetsmål i samarbejde med dine forventninger, budget og behov - således sikrer vi altid det bedste resultat.

Velkommen til et samarbejde med en positiv og dynamisk virksomhed.

Hvordan benytter du håndværkerfradraget i 2016 og 2017?

I 2016 og 2017 er det ikke længere muligt at få fradrag for arbejde, der ikke kategoriseres som energiforbedring, klimatilpasning eller øget bæredygtighed. Det er dog ikke endeligt besluttet, hvilke ydelser du ikke længere kan få fradrag for, men det kunne f.eks. være maling eller lign.

Ifølge Finansministeriet kan du med BoligJobordningen i 2016 og 2017 få fradrag for lønudgifter ved en række energiforbedringer af boligen, herunder f.eks. isolering og udskiftning af tag, udskiftning af vinduer og døre, isolering af ydervægge, installation af solceller, husstandsvindmøller, jordvarme, biokedelanlæg, gasfyr, fjernvarmeunits, varmeanlæg, visse varmepumper og varmestyringsanlæg.

Ved klimatilpasning kan du få fradrag for lønudgifter til installation eller forbedring af afløbs- og vandinstallationer, kloakarbejder på egen grund, udskiftning af kloakrør, fornyelse og etablering af dræn, udskiftning af opsamlingstank, nedsivningsanlæg, regnvandsfaskiner, rodzoneanlæg og minirensningsanlæg.

Vi samarbejder med en dygtig låsesmed og VVS'er

Vestegnens låseteknik

Er du på udkig efter en låsesmed, har vi gennem årene anvendt Vestegnenens låseteknik og kan til enhver tid anbefale dem - de har 10 års erfaring og indsigt og har indsigt i alt hvad der er værd at vide om mekanisk og elektronisk sikring.

Besøg deres hjemmeside her eller ring til Martin på tlf. 22422000.

VVS Centrum

Vi deler lokaler med VVS Centrum, som har mere en 35 års erfaring inden for branchen og kan hjælpe med alt fra dryppende vandhaner til totalrenoveringer af badeværelser.
Læs mere på deres hjemmeside her eller ring til Anders på 27574104 og bestil en VVS’er.

Få et uforpligtende tilbud på en elektriker

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

DIN SIKKERHED FOR KVALITET

Vi er selvfølgelig medlem af både LEKON og TEKNIQ - det er din garanti og sikkerhed for kvalitet. Derudover har vi også en grøn smiley fra arbejdstilsynet.